top of page

Mijn verhaal

Over Ingrid

Mijn naam is Ingrid van de Plasse en ik ben gecertificeerd Creatrix®Facilitator en Woman’s Transformologist® in Zierikzee.

Missie

Mijn missie

Door een aantal opeenvolgende teleurstellingen en tegenslagen in mijn eigen leven heb ik zelf ervaren hoe moeilijk het is om vaste patronen te doorbreken, ondanks een heleboel lieve mensen om me heen die het beste met mij voorhebben.

Ik zat in een spiraal naar beneden, niet in staat om mezelf te herpakken, totdat de opleiding op mijn pad kwam.

Intuïtief voelde het als: ja, dit wil ik gaan doen, dit past bij mij, diep van binnen is dit wat ik altijd al wilde doen!

 

Vrouwen helpen, die net als ik, vastgelopen zijn door allerlei invloeden van buitenaf.

 

Ik heb me ingeschreven voor de opleiding, ik ben gestart, ik heb examen gedaan en wat een geweldige ervaring was dat! Door de Creatrix® methode zelf te hebben ondergaan voel ik me gereset, weer echt diegene die ik ben; krachtig, blij met mezelf en zie ik weer mogelijkheden om positief verder te kunnen, zonder belemmeringen, vanuit mijn kracht.

Wat nog meer over mij?

Ik ben OOK moeder van twee volwassen zoons, schoonmoeder en oma van vier prachtige kleinkinderen; 3 meiden en een jongen. Altijd een feestje om ze weer te zien! Sinds 2012 ben ik heel gelukkig samen met Jan Bart, voorheen huisarts in Zierikzee en nu gepassioneerd kunstschilder. 

Waar ik blij van word?

De warme zonnestralen op m’n blote huid, als m’n kinderen onverwachts op de stoep staan, lopen door de pas gevallen sneeuw, wakker worden van een merel bij het raam, gezellig keuvelen met m’n kleinkinderen, veldboeket bloemen in de vaas, met m’n blote voeten door het water aan het strand, trouwe hondenogen die me aankijken, met de familie eten in de tuin, de slappe lach en natuurlijk van m’n lief!

 

Mijn favoriete vakantiebestemming? 

De Griekse eilanden, Zuid-Engeland en Frankrijk.

 

Mijn vrije tijd? 

Lange wandelingen, een dag op de fiets erop uit, weekendje weg, koken, moderne kunst kijken, lunchen aan het water, bijpraten met vriendinnen, verhalen van vroeger ophalen met m’n zussen en af en toe een goed boek, een zogenaamde pageturner, die ik maar niet weg kan leggen. 

Ingrid van de Plasse

Een interview met Bree Stedman, één van de trainsters van het Institute of Women International in Australië, over hoe het mij is vergaan na de opleiding in 2016.

 

5 jaar later...

 

Hoe mijn leven een wending heeft genomen

en ik daardoor vele vrouwen heb kunnen begeleiden naar een blijere versie van zichzelf. 

"There are far better things ahead than any we leave behind" 
C.S. Lewis 

bottom of page