top of page
Bezig met kopiëren
 • Blijf ik wel wie ik ben, gewoon mezelf?
  Jazeker! Anders gezegd: je gaat een betere versie van jezelf zien! Je hoofd, hart en intuïtie gaan samenwerken! Je voelt je fysiek rustiger, geen onrust meer in je hoofd, je gaat meer relativeren, je krijgt meer zelfvertrouwen, je voelt je in balans.
 • Kan ik dit wel en werkt het voor mij?
  Als jij écht een verandering wil en er voor wil gaan, je wil inzetten voor jouw toekomst, lukt het gegarandeerd ook voor JOU! Als jij blokkades hebt die je in de weg zitten, waardoor je vastloopt of belemmerende overtuigingen hebt, die je tegenhouden te zijn wie je werkelijk bent, ongeacht waar dat vandaan komt, als jij wil groeien en je vrij wil voelen is dit DE methode om dat te bereiken!
 • Ik heb al zoveel therapieën geprobeerd.....waarom zou ik Creatrix® kunnen gaan inzetten?
  Creatrix® is een methode die ontworpen is voor vrouwen. Het werkt vanuit het vrouwenbrein, het hart en je vrouwelijke intuïtie! Drie prachtige instrumenten die gaan samenwerken, waardoor je het resultaat krijgt wat écht bij jou past, jij geeft alle antwoorden vanuit deze instrumenten zodat er een prachtige symfonie ontstaat en hiervoor hoef je niet jarenlang muzieklessen te volgen om dit te bereiken! Het resultaat is in ongeveer 8 weken te bereiken, omdat het specifiek ontworpen is door vrouwen, voor vrouwen en nauw aansluit aan haar behoeften!
 • Wat zijn de kosten voor dit programma?
  Om een prijs te kunnen bepalen is een persoonlijk gesprek nodig om te weten wat jouw individuele behoefte is, dus wat jij nodig hebt, wat je al aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan, welke blokkades en belemmerende overtuigingen jouw triggeren en of Creatrix® de tool is die bij jou past. Aan de hand hiervan kan ik inschatten hoeveel sessies er nodig zijn voor jouw traject.
 • Is er echt een resultaatgarantie?
  JA! Je krijgt zwart op wit resultaatgarantie. Vooraf spreken we af wat jouw gewenste resultaat is en we sluiten het traject pas af als dit resultaat bereikt is.
 • Is er een lange wachtlijst?
  Nee, je kunt meestal starten binnen 3 weken.
 • Ik ben bang dat het leidt tot een breuk in mijn relatie
  De meest gehoorde reactie van vrouwen die Creatrix® hebben ondergaan is juist het tegenovergestelde; het is een boost voor de relatie én de potentie! De partner krijgt een relaxte en ontspannen vrouw te zien, diegene waar hij/zij ooit verliefd op werd...dat komt de relatie JUIST ten goede!
 • Kan ik iets vergoed krijgen?
  Veel dames hebben hun traject vergoed gekregen vanuit persoonlijk opleidingsbudget via de werkgever. Om jou werkgever of personeelsfunctionaris een duidelijk beeld te geven over wat CREATRIX® inhoud, kan je bij mij een brief aanvragen die specifiek voor werkgevers is opgesteld.
 • Ik heb een uitkering van UWV...
  UWV heeft potjes beschikbaar om je terug op de rails te zetten, vraag hiernaar.
bottom of page