Reviews en video's

Reacties van vrouwen
die het traject gevolgd hebben

Voor- en na video's

Ria van Bunderen

Ook als je issue's niet loodzwaar zijn, maar je een betere "belevings" kwaliteit van je leven wilt, als je volledig gebruik wilt maken van je mogelijkheden.

 

Kijk het voor en nafilmpje van Ria en zie wat het CREATRIX® traject met haar doet!

- Mei 2020 - 

(Geplaatst met toestemming van Ria)

Hilde Plugge

Het resultaat is duidelijk te zien in voor en na het traject:

Haar stem vooraf timide ... nadien krachtig, haar uitstraling, haar vertrouwen in zichzelf, haar blije ogen en dit blijvend resultaat na 6 weken.

- April 2020 - 

Deze reactie van Hilde twee jaar later op 8 maart 2022: 

 

"Het is vandaag internationale vrouwendag!! Even een moment om stil te staan bij wat voor transformatie ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt bij Ingrid van Womensmindtalk.

 

Ik voel me een ander mens, een betere moeder en dat alleen omdat ik hulp heb gekregen van een bijzondere vrouw. Iets dat alleen toegepast kan worden bij vrouwen door vrouwen. Gun jij jezelf een fijn leven?"

(Geplaatst met toestemming van Hilde)

Marjan

Dit is wat Creatrix® voor je kan betekenen, kijk naar de fysieke veranderingen, de blije uitstraling ná Creatrix®!

Dit resultaat na ongeveer 4 weken.

- Maart 2017 -

(Geplaatst met toestemming van Marjan.)

Wat klanten zeggen

Reviews in 2022

Angelique Lapré - december 2022

Ingrid heeft mij geholpen om, via de bijzondere methode Creatrix, diverse belemmerende overtuigingen aan te pakken door naar mijn gevoel te luisteren en te vertrouwen op mijn intuïtie.

Een mooie ervaring om te ontdekken wie ik echt ben en wie ik wil zijn.

Ben nu rustiger in mijn hoofd en voel me relaxter.

Ik ben blij dat ik met Ingrid aan de slag ben gegaan.

Het resultaat mag er zijn: een blijere versie van mijzelf, een waardevolle reset.
Ik beveel Ingrid van harte aan.

Cora Labeur - november 2022

Wat een fantastisch, verrassend effect heeft Creatrix op mij gehad!

Het is bijna niet te geloven, omdat je al na een eerste sessie verandering merkt... en dat je na een (korte) periode al denkt: mijn blokkades zijn verdwenen!

Zeker nu, een paar weken na Creatrix, word ik me er steeds meer van bewust wie ik ben en wat ik wil.

Heel fijn!

Dank je wel lieve Ingrid, voor je fantastische coaching!

Dankbaar dat jij op m'n pad bent gekomen!

Eef - Juli 2022

Na jarenlange therapie en trainingen waarbij ik veel geleerd heb hoe om te gaan met mijn complexe ptss en waar veel opgeruimd was ook door emdr bleef er toch ook nog steeds veel over waar ik last van had. 

Veel negatieve overtuigingen en blokkades waarvan ik met mijn hoofd wel wist dat ik ze los mocht laten maar wat ik ook deed of leerde toch niet helemaal lukte. Ze bleven opduiken, ik bleef er last van houden.

"Na 3 sessies Creatix mag ik zeggen dat het aangenaam stil is in mijn hoofd; geen straffende stem meer, zoveel minder gedachten, veel meer leven in het nu."

Alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb is op zijn plek gevallen, ik voel het nu ook, weg belemmerende gedachten, weg negatieve overtuigingen, weg alles (negatief) op mijzelf betrekken. Ik voel me vrij, ik ben blij en dankbaar dat ik dit heb mogen doen. 

Dank je wel Ingrid voor je begeleiding

Hilde -  Maart 2022 (twee jaar na haar traject):

Het is vandaag internationale vrouwendag!!

Even een moment om stil te staan bij wat voor transformatie ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt door mijn lieve vriendin Ingrid van de Plasse van Womensmindtalk.

Ik voel me een ander mens, betere moeder en dat alleen omdat ik hulp heb gekregen van een bijzondere vrouw.

Iets dat alleen toegepast kan worden door vrouwen op vrouwen. 

Gun jij jezelf een fijn leven?

Marit - Februari 2022

Na Creatrix voel ik me niet langer een slachtoffer, maar iemand die de kracht heeft om de situatie om te buigen.

Als ik nu beperkende gedachten heb, ben ik me daar snel van bewust en kan ik kiezen om positiever te denken.

Zo voorkom ik nu dat ik me laat meeslepen in een stroom van verlammende gedachtes en gevoelens.

Ingrid luistert heel goed naar wat je zegt en haalt zo informatie naar boven waar je zelf nog niet bewust van was.

Ik voelde me snel bij haar op m'n gemak en vertrouwde haar, zodat ik me echt kon overgeven aan het Creatrix proces!

Christine - Januari 2022

Bedankt Ingrid, voor de mooie sessies!

Ik kon mij er eerst nog geen voorstelling van maken, maar had toch het gevoel dat het goed voor mij zou zijn om blokkades die mij vaak in de weg zitten, op te heffen!

Vandaar dat ik er samen met jou voor ben gegaan!

Ik heb me er aan overgegeven en zo bijzonder dat het direct werkte, er gebeurde meteen dingen in mijn leven, waaraan ik kon toetsen dat de blokkades waren opgeheven.

Ik gun het alle vrouwen om zo aan zichzelf te werken, waardoor je leven meer de kant op gaat die bij jou past en waar je zeker gelukkiger van gaat worden.

Neem je eigen verantwoordelijkheid, jij bent zelf de enige die jouw wereld kan veranderen, zonder meer last te hebben van blokkades zoals angst en verdriet.

Ik zou zeggen, waarom nog wachten als je je leven een positieve draai kan geven! Je zult er geen spijt van hebben!

Reviews in 2021

Anneke - December 2021 (4 jaar! na haar CREATRIX traject):

Ruim 4 jaar geleden vond ik het tijd om eindelijk eens in mezelf te gaan investeren omdat ik teveel in een negatieve spiraal bleef hangen en steeds minder lichtpuntjes kon zien.

Ik heb toen een Creatrix traject gevolgd bij Ingrid met hele fijne resultaten! 

Ik stond weer gelukkiger in het leven, kon weer genieten van de dingen en mensen om me heen en koos steeds vaker en makkelijker voor mezelf. 

En terugkijkend op de afgelopen 4 jaar heb ik daar een hele goede basis mee gelegd!

Ik ben veel positiever, maak bewustere keuzes voor mezelf, zonder schuldgevoel, en heb niet meer continu het gevoel altijd voor iedereen klaar te hoeven staan. 

Ik kan veel makkelijker de boel de boel laten en ook nee zeggen of een beroep op een ander doen.

Ik maak me minder snel druk als dingen eens tegen zitten en kan veel beter relativeren, waardoor ik veel sneller uit m'n dip ben.

Kortom, ook al is het alweer een tijd geleden, het werkt nog steeds op positieve wijze door en daar ben ik Ingrid nog steeds heel erg dankbaar voor! 

Amanda - September 2021

Zojuist weer een CREATRIX sessie met Ingrid gehad!

Hier kwam een overtuiging naar boven dat ik zelf niks kan bereiken, zonder dat ik door anderen geholpen word.

Deze overtuiging zijn we gaan aanpakken.

Uiteraard had ik vanwege deze overtuiging de overtuiging dat het niet zo lukken om deze overtuiging kwijt te raken.

Tijdens de sessie kreeg ik sterke visualisaties van een blauwe krachtige vloeistof die door het lichaam stroomt en ervoor zorgt je alles kunt bereiken wat je wilt!

Hoewel Creatrix op zichzelf niet spiritueel is, kreeg ik beelden van verlichte personen en paden.

Creatrix brengt naar boven wat voor mij op dat moment belangrijk is, vanuit mijn eigen wijsheid en voor mij was dit vandaag spiritualiteit.

Aan het eind van elke sessie meet Ingrid hoe mijn Automatische Respons dan is op dezelfde trigger als van vóór de sessie.

Hoewel ik eerst dacht dat het geen effect had, omdat ik weer van de weerstand wilde weglopen (net als voor de sessie), merkte ik ineens dat ik door de weerstand heen kan gaan om te bereiken wat ik wil.

Ik geloof nu dat ik altijd een keuze heb en als de plek achter de weerstand de plek is waar ik graag wil zijn, kan ik door die weerstand heen en voelt het juist prettig om hierdoor heen te gaan, omdat ik daarmee de kracht in mijzelf ervaar.

Ik ben door deze sessie weer op mijn pad, op weg naar mijn plek en als ik daar dan ben, liggen er weer mooie paden voor mij om te bewandelen.

Ingrid bedankt!

Hanja - Juli 2021

Ze vroeg wat het mij opgeleverd heeft...nou, heb je even??

Echt gewoon alles gaat anders/beter; ik slaap beter, ik kijk op een andere manier naar m'n toekomst, m'n hele mindset is 180 graden omgedraaid!

Ik weet eigenlijk niet meer zo goed hoe het hiervoor was...ik weet wel wat ik NU wil, hoe ik verder kan en dat ik dit nu ook ECHT VOEL!

En wat ik eerst een beetje eng vond, om het traject via Zoom te doen, ben ik daar nu ook heel handig in!

En het meest bijzondere was dat ik al zoveel gedaan had en dacht het allemaal al gezien te hebben, heel veel zelfhulp boeken gelezen, E-books gedownload en gelezen.

Maar ik ken tot nu toe geen andere methode of therapie die zo snel zo effectief is!

Iets in mij zei: DOEN... en wat ben ik blij dat ik toch ook deze stap weer heb gezet!

Het is een aanrader voor iedere vrouw die aan persoonlijke ontwikkeling wil doen!

Bedankt Ingrid, heel blij mee!

Marietje - Juni 2021

Na heel lang twijfelen, kwam er een dag dat ik dacht nu ga ik Ingrid contacten.

Al heel lang zag ik haar berichten op Facebook. Ik herkende veel dingen bij mezelf en dacht wat zou het fijn zijn als ik iets minder onzeker, iets vrijer/losser zou zijn, m'n gevoelens beter kan uiten en nog veel meer van die blokkades en beperkende overtuigingen zoals Ingrid ze noemt.

Je weer voelen als een 5 jarige die lekker spontaan en onbevangen in t leven staat.

Hoe lekker moet dat zijn.

Afijn, eindelijk was 't zover.

Af en toe heb je zo’n dag dat je net iets meer lef hebt, ook daar heeft Ingrid een uitleg voor.

De eerste afspraak.

Hartstikke spannend. 

Deur op slot, oortjes in, telefoon uit en “ZOOM” aan.

Zorgen dat ik niet afgeleid word en alle aandacht voor Ingrid en mezelf heb. 

Kom maar op.

M'n huiswerk doorgenomen.

Niets is gek of fout ("je kan het niet fout doen"), alles mag en kan.

Ingrid weet op een hele enthousiaste manier dingen naar boven te halen.

Je wordt je bewust van je eigen handelen, reacties, gevoelens, onzekerheden.

Dit gaat heel speels, helemaal geen therapeutische sessies ofzo.

En dan na een week ben je zelf al veel bewuster aan 't handelen.

Week na week wordt 't leven weer leuker omdat je je vrijer voelt, je beter met je gevoelens om kan gaan en zekerder wordt. 

Ook onze relatie is verbeterd.

Het is een stuk gezelliger in huis en we zijn weer verliefd op elkaar!

Ik vind WOMENSMINDTALK echt een aanrader.

Het leven wordt weer een stuk luchtiger,  gezelliger en ik loop weer te zingen.

Met heel veel dank aan Ingrid."

Monika - Maart 2021

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar had vertrouwen in Ingrid, dit op grond van intuïtie.

Intuïtie, vertrouwen op mijn innerlijke stem, dat heeft Ingrid van WomensMindTalk me vooral geleerd.

Ingrid was voor mij de gids op mijn pad.

Bijzonder vond ik dat zij letterlijk mijn woorden gebruikte om me zelf te laten ontdekken waar mijn blokkades lagen. Wonderlijk dat de blokkades d.m.v. een visualisatietechniek ongemerkt verdwenen.

Ik kan het elke vrouw aanbevelen om dit bevrijdend proces te doorlopen.

Wat Monika na het afronden, 3 maanden later, zei?

-niet goed genoeg voelen is totaal GEEN ISSUE meer

-kan heel goed m’n GRENZEN aangeven

-mijn GELUKSGEVOEL is een staat van zijn…

-ik VOEL de VRIJHEID

-mijn OPTIMISME is weer terug van wie ik ooit was, WIE IK ECHT BEN!

-ik ben een GELUKKIG mens!

-IK WIST HET AL, MAAR NU VOEL IK HET OOK

Mieke - Februari 2021

Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven, zelfs na 6 maanden niet, nog steeds dat lekkere gevoel...alles voelt lichter terwijl nu met Corona het niet de leukste tijd is!

Maar ik voel me hartstikke goed en nee, niet altijd op ieder moment, maar dat goeie gevoel komt na een tijdje steeds weer terug!

1000 x dank Ingrid, dit is wat ik wilde!

Reviews in 2020

Tja... dan komt er een moment dat je het allemaal niet meer weet, vast loopt, twijfels, is dit mijn leven? Dit was het moment, er moest iets gebeuren! Zoekende, via een tip kwam ik bij Ingrid van de Plasse en de punten die zij beschreef waren precies van toepassing op mij, herkende alles volledig! Ik heb me aangemeld en ‘Ik ging het gewoon doen’!

 

Spannend, maar vol overgave Creatrix gevolgd en... met succes! En hoe dat precies is gegaan, moeilijk te verwoorden, maar totaal niet raar of ongemakkelijk! Vol overgave gaat het vanzelf en bijzonder, want het werkt! En soms heb ik best nog wel is een momentje, maar dan denk ik even terug en laat ik het gaan!

 

IK BEN WEER IK!

Vol goede moed, energie en zin in het leven!!

Thank you!!

Karin 

Reviews in 2019

Emmy 

Ik liep al zolang te twijfelen of ik het wilde doen.

Eigenlijk ook wel een beetje bang om misschien te moeten veranderen, want ik wist eigenlijk wel dat dat nodig was. Soms ging het weer wel even, maar steeds viel ik terug in alles wat ik altijd al deed, er veranderde niks.

Dus toch maar aangeklopt bij Ingrid. En na een intake van een uur, ben ik de week daarop begonnen. 

Nou, een betere keus had ik niet kunnen maken!

Na zoveel jaren te worstelen met oud zeer kan ik nu echt zeggen dat ik daar wel klaar mee ben en vol goede zin naar de toekomst kijk.

Ik voel me zoveel lichter en ook m’n man merkt het verschil.

Bedankt, ik ben d’r heel blij mee!

Anoniem november 2019

"Ik twijfelde om de stap te zetten, maar wat ben ik blij dat ik naar jou gegaan ben om het CREATRIX® traject te volgen!

Het waren pittige weken maar het resultaat heeft mij heel veel rust gegeven!

Bedankt Ingrid voor je hulp"

Corrien

"Al enige tijd ging het niet echt lekker met mij; overgangsklachten, onzekerheid, niet meer spontaan, verdrietig, moe en moeten. 

Zo kon het niet langer... 

Dankzij een vriendin en de berichten van Ingrid op Facebook, ben ik aan dit traject begonnen. 

Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb, het was een pittig traject; emotioneel, maar door de goede begeleiding en het vertrouwen dat ik in Ingrid had, ziet alles er hierdoor weer waardevoller uit.

De blokkades die ik had zijn weg ik geniet weer van de dingen in mijn leven!"

Reviews in 2018

Janneke

Ingrid, nogmaals hartelijk dank voor de fijne gesprekken / Creatrix® traject.

Ik had dit niet willen missen! Want ik heb veel over mezelf geleerd, nieuwe inzichten gekregen en de kracht van gedachten mogen ervaren. 

Je warmte, begrip, geduld én de schop onder mijn kont hebben mij goed gedaan.

Met jouw 'tools' zal het zeker lukken om de toekomst onbezorgd tegemoet te gaan.

Voor de vrouwen die Creatrix overwegen zeg ik: DOEN!

"Een blije vrouw" na Creatrix® 

Vol ongeloof en eigenlijk geen verwachtingen begon ik aan het creatrix® programma.

Na de eerste fijne ontmoeting met Ingrid wist ik meteen dat dit iets voor mij zou zijn. 

Na 3 sessies was ik nog steeds verrast en verbaasd dat ik me zo opgelucht, bevrijd, en licht voelde. 

Het was zelfs in m'n ogen te zien.

Nu, 3 maanden verder, voelt dit nog steeds zo en ben ik echt al die ballast/ ellende/ ongenoegen/ emoties kwijt en wil ik eigenlijk tegen elke vrouw zeggen om het creatrix traject te gaan volgen. 

Na afloop voelde het als een feestje, zo ontzettend fijn.

Dit gun ik iedereen"

Winnifred

"Doordat Ingrid oordeelloos naar me luisterde, me zelf liet onderzoeken, de tijd nam en mij voorop stelde, kwam ik tot hele bijzondere ontdekkingen. 

Daar bleef het niet bij, er werd meteen doorgepakt.

Hierdoor heb Ik mijn onderhuidse problemen met grenzen stellen meteen opgelost.

Dank je wel Ingrid!"

Reviews in 2017

"Ik wil Ingrid graag bedanken voor haar tijd en energie die ze in mij heeft gestoken. Het is een mooie methode waarbij je wordt gedwongen op jezelf te vertrouwen.

 

Je gaat daardoor in je eigen kracht zitten en dat is wat elke vrouw zou moeten kunnen en moeten doen! Je wordt getraind om te kijken naar wat het onderbewuste tegen je zegt en wees alert op wat het doet met jou en je omgeving.

 

Je bent de enige die voor verandering kan zorgen.Ik ben positief veranderd door deze methode en zou het ieder ander aanbevelen.

Je bent wie je bent en daar mag je trots op zijn!"

Sophie Baert 

Een blije vrouw" na Creatrix® 

"Dat er iets moest gebeuren, was duidelijk. 

Ik zat zo in de knoop, ook met mijzelf, zo kon het niet langer!

Niet voor mijzelf en zeker niet voor mijn gezin!

Via de workshops van Women’s Mind Talk kwam ik in contact met Creatrix®.

Ik zag via een filmpje hoe vrouwen 100 % opknapten na Creatrix® behandelingen in tegenstelling tot het filmpje wat voorafgaand aan de behandeling werd gemaakt. 

Zou het echt zo makkelijk zijn? 

Ik heb via Internet research gedaan naar Creatrix® en zag alleen positieve recensies. 

Toen ben ik gaan zoeken naar negatieve ervaringen, maar die vond ik niet. 

Heel vreemd, geen een, terwijl Creatrix® toch al een aantal jaar bestaat. 

Door mijn bevindingen en het vertrouwen en de vriendelijkheid van Ingrid , besloot ik de Creatrix® behandeling te doen.

Het pre- assessment was heel pittig, maar dit moest naar de waarheid, om zo een duidelijk beeld te geven van de blokkades die ik had. 

Toen ik die gedaan had, kon ik niet wachten om te starten met Creatrix®, om me beter te voelen. 

Na de eerste sessie ( waarbij een blokkade wordt aangepakt en opgeheven wordt) merkte ik al resultaat; het leven leek wat lichter, het gepieker in mijn hoofd werd minder, kleine leuke dingen begonnen mij meer op te vallen. 

Nadat alle sessies klaar waren, was ook ik totaal veranderd. 

Althans veranderd?

Ik ben nog steeds wie ik ben, maar dan in een veel betere versie! 

Ik geniet van het leven ( kom maar op!), het gepieker is verleden tijd (rust in mijn hoofd), ik ben nu oprecht blij (kan zomaar uit het niets ergens om glimlachen), ik ben geduldiger en als ik een keer boos ben, is dit zo weer weg( ik blijf er niet in hangen). 

Ik ben gereset lijkt het wel. 

En dat gaat niet via hypnose of andere middelen, maar je doet het zelf! 

Met je onderbewustzijn via de Creatrix® methode.

Het is zo simpel dat het haast niet te geloven is.

Maar het werkt absoluut en voor lange tijd! (ik heb filmpjes gezien van vrouwen die een Creatrix® traject reeds 4 jaar geleden hebben gehad en het werkt nog steeds!) 

Er komen echter nog steeds obstakels of problemen in mijn leven voor, want zo is het leven! 

Maar je “dealt” ermee en dan gaat het leven verder. 

Je blijft er niet in hangen. 

Het leven is zoveel mooier! 

Alle vrouwen zouden de Creatrix® traject moeten doen om weer je ware zelf te worden!"

Maz Schirmer designer of Creatrix®  IOWI dec. 2016

"Ingrid has the tools, the love and care to help any woman struggling in life.

Ingrid is a professional you can trust and count on. 

She's a woman of the highest integrity who walks the walk.

If you get a chance to work with Ingrid take it."