top of page
  • info956913

Hoe ik geïnspireerd raak en gemotiveerd word?

Bijgewerkt op: 11 jul. 2022


Blog: Hoe ik geïnspireerd raak

Sowieso door mensen, maar vooral door VROUWEN die 'ongemerkt' in een positie zijn beland, waarbij hun EIGEN BEHOEFTEN ondergeschikt zijn geworden.


De ander bepaalt

Waarbij DE ANDER bepaalt en zij beaamt. Ze in een vast patroon zit wat ze eigenlijk ook heel VANZELFSPREKEND is gaan vinden, waarbij ze zich altijd, ja echt ALTIJD, eerst afvraagt wat de ander ervan vindt. Ze GOEDKEURING nodig heeft voor haar eigen behoefte, ze DAN pas... zelfs nog met een schuldgevoel, een stap gaat nemen.

Als ze geen goedkeuring KRIJGT, ze zich erbij neerlegt en voldoet aan de ANDER zijn of haar wens…


Deze week had ik in mijn praktijk twee bijzondere ervaringen met

twee bijzondere en hoogopgeleide vrouwen.


Terugvallen in oude patronen

De 1e vrouw wil heel GRAAG in een traject van twee maanden stappen, omdat ze steeds TERUGVALT in oude patronen. Ze had al diverse therapieën had gevolgd zonder blijvend resultaat, maar wil nu bij mij instappen. Ze wilde zich verder ONTWIKKELEN. Ze is heel gemotiveerd en enthousiast! Haar man vindt het ONNODIG, het ging toch nu weer EVEN GOED, daar moet HIJ aan meebetalen, HIJ vindt het niks en… luisterde niet naar HAAR behoefte. Ze verzekerde me; IK KOM BIJ JE TERUG!


De 2e vrouw wil HEEL GRAAG weer een jaarcoaching-traject volgen, dat is waar HAAR behoefte ligt… zij ziet ervan af, want HAAR MAN geeft geen goedkeuring.


De 1e vrouw ga ik terugzien, het kan even duren, maar zij KOMT terug!

De 2e vrouw…?


Zelf de keuze maken

Ik HOOP haar terug te zien, zodat ze keuzes kan maken voor ZICHZELF, ze kan ZIJN wie ze is met HAAR eigen behoefte, dat ze ONAFHANKELIJK gaat zijn binnen haar relatie, dat ze GELIJKWAARDIGHEID mag voelen…


En voor deze twee partners?

Zie je lief niet als BEZIT, zie haar als een TOEGEVOEGDE WAARDE! Stop met domineren, RESPECTEER haar!


Als een prachtige bloem, die als het voldoende water krijgt, mooi IN BLOEI komt.

Zie wat er gebeurt als je de bloem AFKNIPT; ze verdort…


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page