top of page
  • info956913

Narcisme

Bijgewerkt op: 24 jul. 2022


Blog: Narcisme

Ik kreeg een mail…… van haar MOEDER: of ik ook vrouwen help die uit een narcistisch relatie komen, die TOTAAL niet meer weten wie ZIJZELF zijn, die dagelijks problemen ervaren van dit MISBRUIK, zelfs na een jaar!


Waarvan het lijkt alsof HIJ in HAAR hoofd is gekropen, gedachten die dag en nacht doorgaan…en alle negatieve EMOTIES die daarbij horen!

Ja, ook die vrouwen help ik

Ik beantwoordde de moeder met een : JAZEKER, ook die vrouwen help ik en kunnen baat hebben bij mijn methode. Kan ik contact opnemen met uw dochter?

Zo begon het gesprek via de mail. Ik legde contact met haar en had het eerste, fijne intakegesprek met haar. Ze vertelde en vertelde, eerst wat TERUGHOUDEND, later meer in detail, daarna vol vertrouwen! Ze kon zich niet voorstellen dat ZIJ nog te helpen was, dat er teveel schade was, dat HIJ echt in haar hoofd zat, bij alles wat ze deed!


Ze wist niet meer wie zijzelf was

Ze durfde niets meer, ze bleef het liefst thuis, was onzeker en voelde zich klein, zonderde zich af, beperkte zichzelf... Met tijd en wijle was ze boos, teleurgesteld, maar ook woedend! Dat HIJ dat voor elkaar kreeg, haar zo kon BEINVLOEDEN en met terugwerkende kracht kon manipuleren…en tegelijkertijd deed ze weer een stapje terug.

Ze wist het niet meer, wist niet meer wie ZIJZELF was, kon niet helder nadenken, was depressief en passief, trok zich steeds meer terug.


Alle emoties vlogen heen en weer; boos, teleurgesteld, onzeker, onveilig, angstig, verdrietig, hartenpijn, gekwetst, haat, niet goed genoeg voelen, kwetsbaar, lusteloos, nutteloos, somber, schuldgevoel, wanhoop, zorgelijk…en nog veel meer!

Ze wilde er vanaf, ze wilde weer VOELEN, zichzelf TERUG, HAAR eigen LEVEN i.p.v. dat van HEM!


EEN FIKSE NOODKREET!

We zijn gestart en ze was HEEL ERG gemotiveerd, ze wilde dit doen SLAGEN zodat ze VERDER kon. D.m.v. visualisatie haar eigen verhaal herschreven, de blokkades opgelost en de belemmerende gedachten geëlimineerd en dit alles in 2 maanden tijd.


Een enorme stap in haar persoonlijke ontwikkeling, haar eigenwaarde weer opgeschroefd, haar zelfvertrouwen weer terug!

Wat het haar gebracht heeft?

Rust, vooral RUST…nu kan ze stappen gaan nemen die goed zijn voor HAAR!

Ze wordt niet meer getriggerd door negatieve emoties, zit goed in haar vel en maakt, nu al, stappen om haar eigen bedrijf op te zetten!


Haar creatieve brein krijgt weer ruimte, ze heeft FANTASTISCHE plannen en BRUIST weer van energie!


WAT EEN KRACHTIGE PRACHTIGE VROUW

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page